Okulumuz Hakkında

Başkaragöz İlkokulu
BAŞKARAGÖZ MAH. BAŞKARAGÖZ KÜME EVLERİ NO: 6 HARRAN / ŞANLIURFA
123456
0
https://baskaragozio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYONUMUZ TEMEL AMAÇLAR AÇISINDAN 1. Öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak. 2. Öğrencilerimize, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygılı, görevine sadık, sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak. 3. Milli kültür ve değerlerine sahip çıkan, kendisi, ailesi, çevresi ve topluma katkıda bulunan, dürüst ve erdemli insanlar yetiştirmek. 4. Özgüveni sağlamış, zihnen ve bedenen sağlıklı, ilgi alanlarını geliştirebilen, araştırmacı ve bilimsel düşünebilen, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmek. 5. Topluma, insana ve doğaya karşı sorumluluk sahibi, üretken ve sosyal kalkınmaya katkıda bulunan, insanlığa karşı ayrım yapmadan sevgi ve hoşgörülü olarak yaklaşabilen kişiler olarak yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :2
Öğrenci :35
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :Ikili Öğretim

Öğretim Şekli

Ikili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı: 08.00-12.50 Öğlenci: 13.00-17.50

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Sobalı

Servis Bilgisi

Yok

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine olan uzaklık: 70 km İlçe merkezine olan uzaklık: 22 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Başkaragöz Köyü. Dağınık bir yerleşime sahip, ovadan yüksekte dağlık bir köy. Köyümüze 3 mezra bağlıdır. Köy halkı genelde yazın çalışmaya gittiği için köy büyük oranda boşalmaktadır. Ancak kış aylarında tekrar mevsimlik işçiler döndükleri için köy nüfusu artmaktadır. Köyde yaklaşık 30 hane bulunmakta ve yaklaşık olarak 200 kişi yaşamaktadır. Köyün tam ortasından sulama kanalı geçmektedir. Yazlar çok sıcak ve kurak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları